Ένα ζεστό καλωσόρισμα!!!

Σε αυτό το blog μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες των μαθητών του 2ου 9/θέσιου Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, οι οποίοι συμμετέχουν στον όμιλο λογοτεχνίας. Ελάτε μαζί τους να κάνετε ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των βιβλίων και καθώς περνάει ο καιρός περιπλανηθείτε μαζί τους στον δικό τους φανταστικό κόσμο μέσα από τις ιστορίες τους, τα έργα τους...

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Περιπέτεια στο Μικυ Σίτι

     Υπήρχε αναστάτωση στο Μίκυ Σίτι, γιατί άλλη μια κλοπή είχε περάσει απαρατήρητη και ο Μίκυ ήταν στα ίχνη της! Όμως, κάτι  βρήκε!
- Είναι σίγουρα ο Πιτ, είπε.
- Μααα...Είσαι σίγουρος; τον ρώτησε ο αρχηγός.
- Ναι! Αφήνει αποδεικτικά στοιχεία. Την πατημασιά του στο χώμα, το μάτσο τρίχες που άφησε στο πεζοδρόμιο και το καπέλο του, που προφανώς του έφυγε.
- Ωραία, πάμε πολύ καλά. Όμως,... πώς θα βρούμε τον τρόπο διαφυγής τους, αφού περνάει πάντα απαρατήρητος;
- Λοιπόν, έχω σχέδιο. Άκουσέ με προσεκτικά. Προβλέπω ότι η επόμενή τους επίθεση θα είναι στην κεντρική τράπεζα της πόλης, άρα...
- Μάλιστα, κατάλαβα. Πες μου το σχέδιο.
- ΟΚ. Εμείς θα μπούμε στην τράπεζα και θα την περικυκλώσουμε. Εγώ, εσύ και μερικοί αστυνομικοί θα περιμένουμε στην είσοδο και τέλος για καλό και για κακό στείλε μερικούς άνδρες σου στον υπόνομο να φυλάνε.
- Θαυμάσιο σχέδιο, αλλά... άμα δεν πετύχει; Τι θα κάνουμε τότε;
- Αν δεν πετύχει αυτό, τότε θα χρειαστούμε βοήθεια. 
      Εκείνη τη νύχτα όλοι είχαν στηθεί στις θέσεις τους περιμένοντας το παραμικρό. Αρκετή ώρα μετά άκουσαν θορύβους στο παράθυρο, από όπου αεριζόταν ο χώρος. Αμέσως ο Πιτ κατέβηκε από ένα σκοινί, μαζί του και μερικοί βοηθοί του. Ο Πιτ κατευθύνθηκε στο  χρηματοκιβώτιο και πριν προλάβει να το αγγίξει, ξεπροβάλλουν ο Μίκυ και ο αρχηγός μαζί με μερικούς αστυνομικούς.
- Παραδώσου, Πιτ, είπε ο Μίκυ.
- Ποτέ! απάντησε ο Πιτ.
     Τη στιγμή που όρμησαν οι αστυνομικοί στον Πιτ, εμφανίστηκε ο Μαλφόι , ένα παιδί από το Χόγκουαρτς. Αμέσως με μια κίνηση του ραβδιού του εξαφανίστηκαν ο Πιτ και οι βοηθοί του.
- Τουλάχιστον δεν έκλεψαν χρήματα, είπε αμήχανα ο αρχηγός.
     Τότε ο Μίκυ ζήτησε από τον αρχηγό να στείλει γράμμα στο Χόγκουαρτς στον Χάρι Πότερ και στο λιοντάρι από το Αυγατηγανιστάν.
     Η σύγκρουση ανάμεσα στο καλό και το κακό έγινε λίγο πιο έξω από το Μίκυ Σίτι. Όλοι ήταν έτοιμοι. Η μάχη ήταν συγκλονιστική και μετά από πολλή ώρα βρήκε τους καλούς νικητές. 
- Να τους κλείσουμε στις φυλακές του Αζακαμπαζ. Εκεί δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής, είπε ο Χάρι.
    Έτσι ο Μίκυ και ο αρχηγός χαιρέτησαν τον Χάρι και το λιοντάρι και τους ευχαρίστησαν για τη βοήθειά τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου