Ένα ζεστό καλωσόρισμα!!!

Σε αυτό το blog μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες των μαθητών του 2ου 9/θέσιου Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, οι οποίοι συμμετέχουν στον όμιλο λογοτεχνίας. Ελάτε μαζί τους να κάνετε ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των βιβλίων και καθώς περνάει ο καιρός περιπλανηθείτε μαζί τους στον δικό τους φανταστικό κόσμο μέσα από τις ιστορίες τους, τα έργα τους...

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Φωτιά και Νερό

    Κάποτε σε έναν κόσμο πολύ πιο μακριά από τον δικό μας υπήρχε ένα μικρό νησάκι, που έμεναν από τη μια πλευρά οι δυο πιο διχασμένοι εχθροί, η φωτιά και το νερό, και από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι. Η φωτιά προσπαθούσε να καταστρέψει το νερό, αλλά εκείνο ήξερε πως να αμυνθεί για αυτό κάθε επίθεση πήγαινε χαμένη. Η μάχη κράτησε αιώνες! 
     Οι κάτοικοι του νησιού είχαν κουραστεί να γίνονται συνεχώς αυτοί οι τσακωμοί και προσπάθησαν να τους συμφιλιώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Μετά από λίγο καιρό, οι κάτοικοι κατασκεύασαν μια μηχανή, η οποία θα μπορούσε να εξατμίσει το νερό για να δουν την αντίδραση της φωτιάς. Η φωτιά τελικά δεν χάρηκε με αυτό που είδε και για αυτό το λόγο προσπάθησε να ΣΩΣΕΙ το νερό! Έτσι και έγινε! Μετά από αυτό η φωτιά και το νερό έγιναν οι καλύτεροι φίλοι για πολλά πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου