Ένα ζεστό καλωσόρισμα!!!

Σε αυτό το blog μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες των μαθητών του 2ου 9/θέσιου Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, οι οποίοι συμμετέχουν στον όμιλο λογοτεχνίας. Ελάτε μαζί τους να κάνετε ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των βιβλίων και καθώς περνάει ο καιρός περιπλανηθείτε μαζί τους στον δικό τους φανταστικό κόσμο μέσα από τις ιστορίες τους, τα έργα τους...

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

"SMS"

Η εικόνα αυτή απεικονίζει τρεις ανθρώπους σε ένα αυτοκίνητο, μια γυναίκα που στέλνει sms, ένας άνδρα που τηλεφωνεί και ένα παιδί που στέλνει SOS. Αυτό μας λέει να μην ασχολούμαστε με το κινητό, γιατί μπορεί να βρεθούμε σε ακραίες καταστάσεις.
Καρκαλή Φωτεινή

Βλέπω δύο γονείς που μιλάνε στο τηλέφωνο και στέλνουν sms, ενώ οδηγούν, και ένα παιδάκι να κάθεται στο πίσω κάθισμα και στη μπλούζα του να γράφει SOS. Η γελοιογραφία μας δείχνει δηλαδή ότι, όταν οδηγούμε, δεν πρέπει να μιλάμε στο τηλέφωνο και να στέλνουμε sms, γιατί το μυαλό μας αποσπάται από το δρόμο και αν γίνει αυτό, μπορεί να συμβεί ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να χάνονται και οι άλλοι που είναι στο αυτοκίνητο. Πρέπει πάντα το μυαλό μας και τα μάτια μας να είναι στο δρόμο, αν θέλουμε να γυρίσουμε στο σπίτι μας ασφαλείς.
Οικονομίδη Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου