Ένα ζεστό καλωσόρισμα!!!

Σε αυτό το blog μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες των μαθητών του 2ου 9/θέσιου Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, οι οποίοι συμμετέχουν στον όμιλο λογοτεχνίας. Ελάτε μαζί τους να κάνετε ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των βιβλίων και καθώς περνάει ο καιρός περιπλανηθείτε μαζί τους στον δικό τους φανταστικό κόσμο μέσα από τις ιστορίες τους, τα έργα τους...

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Το δάσος

Μια φορά και έναν καιρό στο δάσος ζούσαν ο Λαγός και η Χελώνα. Αυτό το δάσος ήταν δίπλα από ένα κάστρο που το έλεγαν Χόγκουαρντ, όπου ζούσε ο Χάρι Πότερ  Έξω από το δάσος ήταν ένα σπίτι όπου έμενε η Κοκκινοσκουφίτσα και η οικογένειά της. Ο Λαγός και η Χελώνα που ήταν συνεχώς σε κόντρα είπαν:
- Έι, Χελώνα.
- Τι θες;
- Τι είναι αυτά που πετάνε;
- Ωχ, τώρα τα είδα.
Ξαφνικά ένας γάτος με μπότες πετάχτηκε και είπε: "Είναι ο Βόλτεμορτ."
- Ποιος πετάχτηκε; Ο Λαγός ο Βόλκακος;
- Όχι, είναι ένας κακός που προσπαθεί να σκοτώσει τον Χάρι Πότερ.

Αλλά στην άλλη άκρη του δάσους η Κοκκινοσκουφίτσα ετοιμαζόταν να πάει φαγητό στη γιαγιά της. Όταν ήταν στο δρόμο, ο Τσίκο Ρίκο της επιτέθηκε, αλλά αυτή του έριξε μία με το καλάθι στο κεφάλι και αυτός λιποθύμησε.
Την άλλη μέρα η Χελώνα, ο Λαγός και ο Γάτος οργάνωναν σχέδιο για να μπουν μέσα στο δάσος. Απ' την άλλη μεριά η Κοκκινοσκουφίτσα τρέχοντας, γιατί την κυνηγούσε ο λύκος, έπεσε πάνω τους. Τότε ο λύκος σταμάτησε και ρώτησε τι έγινε. Τότε του εξήγησαν το σχέδιο και έτσι ξεκίνησαν και οι τέσσερις τους. Τότε κρυφά έσκαβαν και οι τέσσερις και βγήκαν μέσα στην αίθουσα του φαγητού. Για κακή τους τύχη έτρωγαν εκείνη την ώρα και όλου τους κοιτούσαν καλά καλά. Ξαφνικά πριν μιλήσει ο Νταμπλντορ, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο Βόλτεμορτ. Και εκεί που πάει να πει "αναντακεντράννοι" για να σκοτώσει τον Χάρι Πότερ και τον Ντάμπλντορ, ανοίγει η πόρτα και...μπαμ! Η γιαγιά της Κοκκινοσκουφίτσας με το μπαστούνι της τραβάει μία στο κεφάλι του και λέει: "Πού είναι το φαγητό μου;" Και έτσι καθίσαν όλοι μαζί και έφαγαν και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου