Ένα ζεστό καλωσόρισμα!!!

Σε αυτό το blog μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες των μαθητών του 2ου 9/θέσιου Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, οι οποίοι συμμετέχουν στον όμιλο λογοτεχνίας. Ελάτε μαζί τους να κάνετε ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των βιβλίων και καθώς περνάει ο καιρός περιπλανηθείτε μαζί τους στον δικό τους φανταστικό κόσμο μέσα από τις ιστορίες τους, τα έργα τους...

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Η μάχη καλού κακού

Μια φορά και έναν καιρό όταν όλα πήγαιναν καλά στον μυστικό και περίεργο κόσμο της φαντασίας, όπου όλα τα απίστευτα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, ξαφνικά όλοι αναστατώθηκαν καθώς ο Βόλτεμορτ έκανε επίθεση στην πόλη της μαγείας. Ο Ποσειδώνας και η χελώνα κάψτα κόψτα έκαναν επίθεση στο λιμάνι Θαλασσοταραχή. Οι δημοσιογράφοι Τζακ ο Παρτάκιας και ο Μάικ ο Κοντός κατέγραφαν τα συμβάντα, που εξελίσσονταν εκείνη την στιγμή. Κάποιοι είπαν ότι οι κακοί έχουν συμμαχήσει για την κατάκτηση του κόσμου.

Στο αρχηγείο των καλών όπου και οι καλοί έχουν κάνει ομάδα για την καταπολέμηση του κακού:

- Τι θα κάνουμε τώρα με τους κακούς;
- Δεν ξέρω. Πρέπει να τους πολεμήσουμε πάντως. Δε γίνεται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια!
- Ε, αυτό κάνουμε και πίστεψέ με, δεν είναι ωραίο.
- Πάμε τότε!
- Εμπρός! είπαν όλοι μαζί και έφυγαν.

Στην πόλη:

- Να 'τοι εκεί πέρα. Λαγέ, πιάσε τη χελώνα, Χάρι τον Βόλτεμορτ, εγώ τον Ποσειδώνα.

Μετά από λίγο οι ήρωες κατάφεραν να νικήσουν μετά από μια τεράστια μάχη και οι εχθροί κλείστηκαν σε μια υπεργαλαξιακή φυλακή στην άκρη του Γαλαξία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου