Ένα ζεστό καλωσόρισμα!!!

Σε αυτό το blog μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες των μαθητών του 2ου 9/θέσιου Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, οι οποίοι συμμετέχουν στον όμιλο λογοτεχνίας. Ελάτε μαζί τους να κάνετε ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των βιβλίων και καθώς περνάει ο καιρός περιπλανηθείτε μαζί τους στον δικό τους φανταστικό κόσμο μέσα από τις ιστορίες τους, τα έργα τους...

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Τα εξαφανισμένα μπισκότα

Μια φορά και έναν καιρό ήταν η Κοκκινοσκουφίτσα. Είχε ετοιμάσει ένα τσάι πάρτι με μπισκότα, με ζαχαρωτά, με...διάφορα άλλα. Την στιγμή που έβαζε τα μπισκότα στο φούρνο είδε μια πεταλούδα. Τα φτερά της, όταν πετούσε, έβγαζαν χρυσόσκονη ροζ, μοβ, γαλάζια, κίτρινη και πολλά άλλα χρώματα. Όταν βγήκε να την ακολουθήσει, όπως προχωρούσε βρήκε έναν πύργο. Εκεί ήταν ένας πρίγκηπας και έλεγε: 
- Ραπουνζέλ, Ραπουνζέλ, ρίξε τα μαλλιά σου. 
Είδε χρυσαφένια μαλλιά να πέφτουν. Όμως όταν ο πρίγκηπας έπιασε τα μαλλιά της Ραπουνζέλ, εξαφανίστηκε!!! Πήγε να ανέβει η Κοκκινοσκουφίτσα, είδε μια κοπέλα να μαζεύει τα μαλλιά της και κάποια άλλη κοπέλα να βάζει το γοβάκι της. Τις ρώτησε αν θέλουν να έρθουν στο σπίτι της. Όταν έφτασαν, είδαν τα μπισκότα να λείπουν. Κάλεσαν τον αστυνόμο πιστολέρο για να βρει τον κλέφτη. Τότε είδε μια τρίχα λύκου. 
- Ξέρω ποιος είναι. Είναι ο Λυκονένιος που δουλεύει για τις Ζαχαρίσκο και Σοκολατίσκο. 
Όταν συμμάζεψαν το σπίτι, πήγαν στον πύργο των μαγισσών. Βρήκαν τα μπισκότα και τους έβαλαν πιπέρι. Όταν τα έφαγαν, η Ζαχαρίσκο πήγε στη Ν. Αυστραλία, η Σοκολατίσκο στο Β. Αφγανιστάν και ο Λυκονένιος στον Άρη. 
Τα τρία κορίτσια πήγαν στο σπίτι και έφτιαξαν καινούρια πιο νόστιμα. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου