Ένα ζεστό καλωσόρισμα!!!

Σε αυτό το blog μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες των μαθητών του 2ου 9/θέσιου Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, οι οποίοι συμμετέχουν στον όμιλο λογοτεχνίας. Ελάτε μαζί τους να κάνετε ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των βιβλίων και καθώς περνάει ο καιρός περιπλανηθείτε μαζί τους στον δικό τους φανταστικό κόσμο μέσα από τις ιστορίες τους, τα έργα τους...

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ειρήνη και πόλεμος στο ματς

Μια μέρα ο Πόλεμος το έσκασε από την φυλακή. Το ημερολόγιο έδειχνε 1939. Ο Πόλεμος αυτή τη φορά χτύπησε τον Χίτλερ. Την επόμενη μέρα ο Χίτλερ κήρυξε πόλεμο. Η Ειρήνη έβαλε στρατιώτες να συνεφέρουν τον Χίτλερ, αλλά  δεν γινόταν τίποτα. Ο Πόλεμος έβαλε πιστόλια, τουφέκια και πολλά άλλα όπλα να εξολοθρεύσουν τους ειρηνοποιούς. Η Ειρήνη έβαλε στους ειρηνοποιούς αλεξίσφαιρο και κατάφεραν να κερδίσουν και να χαθούν τα όπλα. Δεν μπορούσαν να γιορτάσουν, όμως, την νίκη τους, επειδή ήταν σαν να έχουν χάσει, γιατί είχε ξεσπάσει πόλεμος στη γη. Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να σύρουν τον πόλεμο πίσω στην φυλακή. 
Είχε έρθει το 1945 και τα όπλα εξαντλήθηκαν. Χρειάζονταν σφαίρες, αλλά η Ειρήνη συνέλαβε τον Πόλεμο και έτσι θα τελείωνε η μάχη.  Ένα χρόνο μετά ο πόλεμος τελείωσε. Οι ειρηνοποιοί έζησαν καλά και εμείς καλύτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου