Ένα ζεστό καλωσόρισμα!!!

Σε αυτό το blog μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες των μαθητών του 2ου 9/θέσιου Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, οι οποίοι συμμετέχουν στον όμιλο λογοτεχνίας. Ελάτε μαζί τους να κάνετε ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των βιβλίων και καθώς περνάει ο καιρός περιπλανηθείτε μαζί τους στον δικό τους φανταστικό κόσμο μέσα από τις ιστορίες τους, τα έργα τους...

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Η μάχη στο ρινγκ

     Κάποτε στο ρινγκ "Πολέμου και Μίσους" έγινε μια μάχη. Ο Ντάριους ο Α΄ ηττήθηκε από τον Όλαφ Α΄. Τώρα ο Ντάριους ο Β΄, ο γιος του Ντάριους του Α΄, θα αντιμετωπίσει τον γιο του  Όλαφ του Α΄, τον Όλαφ τον Β΄. Είχαν βάλει στοίχημα ο νικητής να κερδίσει μια βίλα στις Μπαχάμες.
    Τη μέρα της μάχης ετοιμάστηκαν, αλλά ο Ντάριους ο Β΄ είχε ξεχάσει να βάλει βενζίνη στην Bugatti Veryon, που είχε. Τότε τρόμαξε. Καθώς πατούσε στο χαλάκι της εξώπορτας που γράφει πάνω "WELCOME", αυτό πέταξε. Χάρηκε και ξεκίνησε για το ρινγκ. Πετούσε σαν τον Αλαντίν. Όταν έφτασε, ο Όλαφ ο Β΄ ήταν ήδη εκεί. 
      Η μάχη αρχίζει. Ο Όλαφ επιτίθεται και κόβει τον χιτώνα του Ντάριους, αλλά και τη γωνία του ρινγκ. Τότε ο Ντάριους βρίσκει ευκαιρία και επιτίθεται στον Όλαφ. Εκείνος αποκρούει με το δεύτερο τσεκούρι του. 
- Ημίχρονο! φωνάζει ο διαιτητής. 
Απογοητευμένος ο Ντάριους ο Β΄ πηγαίνει στα αποδυτήρια. Εκεί βρίσκει το θρυλικό μαγικό τσεκούρι του πολέμου. Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο και ο Ντάριους με το μαγικό του τσεκούρι νικά τον Όλαφ. 
   Μετά τη  νίκη του έμεινε δύο ημέρες στο ξενοδοχείο και έπειτα πήγε να βρει το μαγικό χαλί. Το είχαν σκίσει, όμως, οι οπαδοί του Όλαφ του Β΄. Ανέβηκε στο μαγικό του τσεκούρι, που μπορούσε και αυτό να πετάξει. Έφτασε στη βίλα του στις Μπαχάμες και χαλάρωσε στο ΣΠΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου