Ένα ζεστό καλωσόρισμα!!!

Σε αυτό το blog μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες των μαθητών του 2ου 9/θέσιου Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, οι οποίοι συμμετέχουν στον όμιλο λογοτεχνίας. Ελάτε μαζί τους να κάνετε ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των βιβλίων και καθώς περνάει ο καιρός περιπλανηθείτε μαζί τους στον δικό τους φανταστικό κόσμο μέσα από τις ιστορίες τους, τα έργα τους...

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Η μάχη των ninja

    Κάποτε σε μία μικρή πόλη πολύ μακριά από εδώ, την οποία σκέπαζε πολύ συχνά ομίχλη, ζούσε ένας άνδρας, που ήταν γνώστης των κινέζικων πολεμικών τεχνών. Ο άντρας αυτός ονομαζόταν Ριόκο Σάκη και είχε μια μυστική ταυτότητα. Ήταν ninja και είχε σκοπό να προστατεύσει τον τόπο του. 
    Όλα κυλούσαν ήρεμα, όταν ξαφνικά ήρθαν σκοτεινοί ninja που λεηλάτησαν και κατέλαβαν την πόλη. Ο Ριόκο Σάκη προσπάθησε να τους εμποδίσει, αλλά δεν τα κατάφερε. όμως, μπόρεσε να τους ξεφύγει και να κρυφτεί. Οι ημέρες περνούσαν και δεν υπήρξε καμία αλλαγή. Τότε, καθώς ο Ριόκο Σάκη σκεφτόταν, είδε τους σκοτεινούς ninja να συλλαμβάνουν έναν πολίτη και χωρίς δεύτερη σκέψη τον έσωσε. Αμέσως ο άνθρωπος αυτός του ζήτησε να τον διδάξει την τέχνη των ninja. Εκείνος τον εκπαίδευσε και μετά από λίγο καιρό έγινε συμπολεμιστής του. Το όνομά του άντρα ήταν Γιάκα Λι. Ο Γιάκα Λι είπε ότι καθώς έψαχνε στο σπίτι του, ανακάλυψε ένα χαρτονόμισμα. Το χαρτονόμισμα του το είχε δώσει ο μάγος Μέρλιν, γιατί κάποτε τον βοήθησε. Ο Γιάκα Λι θέλησε να το δώσει στον Ριόκο Σάκη, γιατί του έσωσε τη ζωή από τους σκοτεινούς ninja. Τον πληροφόρησε επίσης ότι ο αρχηγός τους ήταν ένα μαύρο πούμα που ήθελε να ξυπνήσει μια αρχαία κατάρα για να καταστρέψει τον κόσμο. 
      Αμέσως οι δύο τους ξεκίνησαν να βρουν τον αρχηγό για να σταματήσουν τα σχέδιά του. Μετά από λίγο έφτασαν στο αρχηγείο του πούμα. Αφού πολέμησαν εκατοντάδες σκοτεινούς ninja, έφτασαν και στον αρχηγό τους. Ξέσπασε μια τρομερή μονομαχία. Η μονομαχία κράτησε μέχρι το πρωί. Τελικά  ο Ριόκο Σάκη και ο Γιάκα Λι νίκησαν και επέστρεψαν πίσω με το μαγικό χαρτονόμισμα. 
   Οι κάτοικοι για να τους επιβραβεύσουν για τη γενναιότητα και την ανδρεία τους τους πρόσφεραν πολλά χρήματα, αλλά εκείνοι δεν τα δέχτηκαν λέγοντας ότι η μόνη ανταμοιβή τους ήταν ότι όλοι σώθηκαν και είναι ασφαλείς. Όσο για το πούμα, δεν το ξαναείδε ποτέ κανείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου