Ένα ζεστό καλωσόρισμα!!!

Σε αυτό το blog μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες των μαθητών του 2ου 9/θέσιου Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, οι οποίοι συμμετέχουν στον όμιλο λογοτεχνίας. Ελάτε μαζί τους να κάνετε ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των βιβλίων και καθώς περνάει ο καιρός περιπλανηθείτε μαζί τους στον δικό τους φανταστικό κόσμο μέσα από τις ιστορίες τους, τα έργα τους...

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μια περίεργη ιστορία

     Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας άντρας που έμενε κοντά σε ένα γήπεδο. Το όνομά του ήταν Marko Roes. Αυτός έπρεπε να πάει στην Ουαλία για έναν αγώνα. Ήταν, όμως, πολύ φτωχός και δεν ήξερε πως να πάει. Ξεκίνησε το ταξίδι του με τα πόδια και μετά από μια ώρα περπάτημα έπεσε σε ένα σταυροδρόμι. Είχε τρεις πινακίδες και δεν ήξερε προς τα που να πάει. Ξαφνικά ένα άγριο σκυλί του όρμηξε και άρχισε ένας μεγάλος τσακωμός. Όταν τελείωσαν, ρωτάει ο σκύλος τον άντρα:

- Πώς σε λένε;
- Marko Roes, του απαντάει.
- Και πώς βρέθηκες εδώ; ρωτάει πάλι ο σκύλος.

Ο Marko Roes του είπε όλη την ιστορία του και αυτός συμφώνησε να πάει μαζί του. Ξαφνικά έφτασαν σε ένα στρατόπεδο και είδαν ένα αερόστατο. Παρέμειναν κρυμμένοι πίσω από έναν θάμνο. Ο σκύλος όρμηξε στον φύλακα και μετά ξέφυγαν οι δυο τους με το αερόστατο. Με λίγα λόγια το είχαν κλέψει.
    Ξαφνικά ο αέρας άλλαξε και βρέθηκαν σε ένα περίεργο νησί. Αυτό το νησί ήταν κάποιων πειρατών και τους αιχμαλώτισαν. Το βράδυ μετά το γλέντι τους, όλοι αποκοιμήθηκαν και εκείνοι κατάφεραν και απέδρασαν. Για κακή τους τύχη ένας πειρατής τους αντιλήφθηκε και ξύπνησε τους άλλους. Άρχισαν να τρέχουν πολύ γρήγορα και έπεσαν σε μια καταπακτή γεμάτη χρυσό. Εκεί βρήκαν και ένα τζίνι και έκαναν μια ευχή, "Να πάμε στον αγώνα". 
   Στον αγώνα βρήκε ο Marko Roes τον αντίπαλό του, τον Ricardo Podolski. Μετά από ώρα τρεξίματος και για ένα χιλιοστό έχασε ο αντίπαλός του. Οι δύο φίλοι, ο Marko Roes και ο σκύλος, αποφάσισαν να ζήσουν στην Γερμανία. Δεν ήξεραν, όμως, ότι όποιος κέρδιζε τον αγώνα θα ζητούσε ό,τι ήθελε. Ξαφνικά μπροστά τους εμφανίστηκε μια Aston Martin και ο Roes οδηγώντας την έφτασαν στην Βρετανία. 
     Ο βασιλιάς με πολύ κόπο τους βρήκε και τους είπε για τον αγώνα και το έπαθλο. Τους κάλεσε στο βασίλειο και τους ρώτησε τι ήθελαν. Αυτοί απάντησαν συγχρόνως ότι θέλουν μια βίλα. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου